Novas instalacións Vinigalicia Familia Adegueira dende 1940 

1 de Marzo de 2022

Presentación interna, de las nuevas instalaciones de Vinigalicia para empleados y colaboradores

Elaborado 100% de uva Albariño

Tras la vendimia manual y selección de los racimos, las uvas se transportan en cajas a la bodega. Allí se realiza un suave estrujado de la uva para obtener el mosto flor, que es fermentado en depósitos de acero inoxidable a temperatura controlada.

Tras la vendimia manual y selección de los racimos, las uvas se transportan en cajas a la bodega. Allí se realiza un suave estrujado de la uva para obtener el mosto flor, que es fermentado en depósitos de acero inoxidable a temperatura controlada.

 

 

Entradas relacionadas

Logramos por segudo ano consecutivo o Nivel Superior en IFS

Conseguimos por segundo ano consecutivo o Nivel Superior da certificación IFS (International Featured Standards) na que logramos unha puntuación superior ao 95%.Esta norma de seguridade, recoñecida a nivel mundial pola Global Food Safety Initiative (GFSI). acredita o...