CALIDADE ·

 PROCESO DE PRODUCCIÓN

 
 
Dende os seus comezos ViniGalicia tivo un empeño especial coa calidade dos seus produtos baseándose principalmente en tres puntos básicos:

Selección coidadosa das nosas materias primas.
Para conseguir nos seus produtos finais a satisfacción dos nosos consumidores, coidando as materias dende a súa orixe, coñecendo en todo momento a súa procedencia e calidade ó longo das fases de transformación, comercialización e distribución.

Innovación Tecnolóxica.
Aplicando en todos os nosos procesos a última tecnoloxía asegurándose a total esterilidade e hixiene en todas as etapas.

ViniGalicia ten unha capacidade mínima de envasado de 17 millóns de litros ó ano así coma unha capacidade mínima de almacenamento en aceiro inoxidable de 10 millóns de litros, combina para isto os últimos procesos tecnolóxicos de elaboración contando coas mais modernas técnicas de filtración e microfiltración e as mais rigorosas técnicas artesanais, permitíndolles conservar todo o seu sabor e aroma para que vostede o poida desfrutar na súa mesa todos os días.


Actualmente contamos con dúas liñas de envasado de 10 mil botellas hora e outra de 3 mil botellas hora equipada para viños escumosos.
Os nosos viños preséntanse nos seguintes formatos:
Botella Cristal 0.75 cl.
Botella Cristal 1.5 L.
Botella Pet 1.5 L.
BIB 2, 3, 5, 10, 15 Litros.
 
 
CUMIO · VAL DO INFERNO · DIMIA · DIMIA EXPRESIÓN · TERRA MUNDI · TERRAS DE GONDAREI · VIAROMANA · CERVANTINO AIRÉN · CERVANTINO TEMPRANILLO · VERDES CASTROS MENCÍA VERDES CASTROS GODELLO · TERRA MEIGA · MARÍA CASTAÑA · MARINER · VIÑA MEIGA BLANCO · VIÑA MEIGA TINTO · ENTRERÍOS BLANCO ENTRERÍOS ROSADO · ENTRERÍOS TINTO ESTRELIÑA DE ESPAÑA · ESTRELIÑA DE ESPAÑA BLANCO · ESTRELIÑA DE ESPAÑA ROSADO · ESTRELIÑA DE ESPAÑA TINTO · SANGRÍA MEIGA · TINTO DE VERANO MEIGA SABOR LATINO · ARTE LATINO

Aviso Legal
Diseño y Programación: Prodesin.com